Mens Watch CARO BOMBOS Pilietis 8s20 Judėjimo Vandeniui Mechaninis Automatinis Laikrodis Skeleto Sapphire Kristalas Priemokos Dovanų

Reitingas
0
0 Atsiliepimai

€316.67 €452.38
Kiekis:

CARO BOMBOS Automatinis laikrodis

Jei jūs ieškote laikrodžio, kuris rodo prabangus asmenybė, CARO BOMBOS vyriški žiūrėti gali patenkinti jūsų poreikius.Šis laikrodis yra unikalios mechanika ir mokslinės fantastikos.Naujoviškas barelį-formos dizaino ir avant-garde du kartus-arch bridge formos.Jis taip pat yra pirmasis pasirinkimas daug prabangos prekių ženklais.Nešioti šį laikrodį padės jums unikalų, ir jums gali tekti priprasti prie gauna susižavėjimą laikas nuo laiko.Patinka šis jausmas, gyvenimas taps įdomesnis ir jūs tapsite patrauklesnė.

Visi Užsakymai Bus Išsiųsti Greitai Per 24-48 Valandas! ! ! ! !

Produktų Aprašymo Parametras

Konkrečios informacijos

Gamintojas: CARO BOMBOS

Modelis: TB-8208

Akiniai: Sapphire

Byla Medžiaga: 316L nerūdijantis plienas

Judėjimas: Pilietis 8S20

Dirželis: Silikoninis

Atsparus vandeniui: 5Bar=50 metrų

Du Kartus Tuščiaviduriai Dizainas

Unikalus tuščiavidurė konstrukcija leidžia surinkti daugiau dizaino.

Pilietis MIYOTA 8S20 Judėjimas

Piliečių judėjimas yra tapatinama su daugiau stabilumo. 48 valandų galios rezervo.Į mainspring yra specialiai apdorota, kad būtų veiksmingai reguliuoti likvidavimo funkciją pagal vartotojo aktyvumo lygis.

A Lygio Super Šviesos

Po to, kai buvo pripildytas šviesos energijos, jis gali ir toliau skleidžia šviesą iki 4 valandų.Ji net gali tiksliai nustatyti laiką tamsioje aplinkoje.

50M atsparumas Vandeniui

Standartinis atsparumas vandeniui tai žiūrėti yra 50m (328 pėdų), su trimis "O"formos riebokšliai.Gali užkirsti kelią labiausiai paros vandens kreipkitės veiklą.Tačiau tai nėra rekomenduojama nešioti, tose vietose, kur temperatūra dažnai smarkiai keičiasi, pavyzdžiui, saunos, karštos vonios.

Ergonomiškas Dvigubai Tiltų Projektavimas

CARO BOMBOS žiūrėti gimė Sino-vokiečių Pajėgų Lab.Remiantis mechaninė mechanika, novatoriškų medžiagų ir tikslumo gamybą, jis sujungia rytų estetika ir stengiasi, kad nuolat laimėjimai technologijų srityje.Tuo pačiu metu, CARO BOMBOS-8204 priima ergonomiška dvigubai tiltų projektavimas.Kiekvienu atveju buvo 202 procesus, kad žiūrėti daugiau tilptų žmogaus riešo, labai sustiprinti pacios patirties.

Safyras Veidrodis

Safyras yra Mohs kietumas 9, kuris yra stipresnis nei bet kokių kitų natūralių medžiagų, kitokių negu deimantai.Daro žiūrėti daugiau tekstūra.Jūs galite pamatyti išskirtinį apdailos viduje žiūrėti per sapphirel veidrodis.

316L Nerūdijančio Plieno

Laikrodžio korpusas pagamintas iš importuotų 316L nerūdijančio plieno pagamintas Japonijoje, kuris yra stipresnis, nei įprasta, metalo ir yra dažnai naudojama medžiaga aviacijos dalis.

Silikono dirželis

Silikono dirželis yra daugiau, minkštas, patogus ir dinamiškas.Aukštos kokybės silikono dirželis su 12 versmės yra minkštas, patogus, atsparus vandeniui ir sweatproof, leisdamas jūsų odai kvėpuoti visais laikais.

Puiki dovana vyrams

Men ' s watch turi precedento cool stiliaus dizaino ir gali būti naudojami visose formaliojo ir neformaliojo progoms; mados dizaino, kad taip, tendencija yra taip pat labai myli vyrai.Tai puiki dovana gimtadienio, vestuvių, Kalėdų, Padėkos diena, Tėvo Diena, ar jūs galite dėvėti ją sau.Ypač vyrai, kurie, pavyzdžiui, avant-garde mechaninė stilių, šis laikrodis turi turėti pasirinkimą.

Atsiliepimai

Mes stengiamės suteikti jums gerą aptarnavimą.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite imtis, 1 minutę palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Jei turite kokių nors klausimų ,prašome nedvejodami kreipkitės į mus ,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Ačiū!

Garantija ir Garantijos

(1)24 mėnesių garantija, pirkti su pasitikėjimu.

(2)Visos prekės yra visiškai naujos ir praėjo kokybės patikrinimas.

(3)Jei nesate patenkintas, kai jūs jį gauti ir norite grąžinti, prašome grąžinti ją per 3 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. (bet prekė turi būti savo pradinę būklę, kaip mes išsiųstas jums)

DUK

1.Aš galiu pirkti, dirželiai kitų spalvų?

Žinoma, jūs galite susisiekti su mumis po pirkimo žiūrėti, kokios spalvos dirželis jums reikia.Po to, kai jums pateikti užsakymo, mes atsiųsime dirželį, kartu su laikrodžių užtikrinti, kad jūs galite gauti jį laiko.Ir tai labai lengva pakeisti dirželis save, galite pakeisti skirtingų stilių, bet kuriuo metu, todėl jūs galite išlaikyti skirtingą nuotaiką.

2.Gali žiūrėti būti garantuotas po pirkimo?

Mes teikiame dviejų metų garantinis aptarnavimas.Jei yra kokybės problema, kaip dviejų metų, jūs galite susisiekti su mumis pakeisti žiūrėti.

3.Jei man nepatinka žiūrėti, ar galiu grąžinti ją nemokamai?

Taip, mes turime prisijungti grąžinimo garantija oficiali logistikos platforma garantija ir paslaugų grąžą per visą procesą.

4.Kiek laiko baterija?

Baterijos veikimo trukmė yra ketveri metai.

Žymos: Laikrodis, automatinis laikrodis vyrams, laikrodžius, JINLERY Žiūrėti, Guanqin Žiūrėti, lobinni oficiali parduotuvė.
Judėjimas Mechaninė Vertus Vėjas, Automatinis Savaiminis Vėjas
nemokamas pristatymas 2 metų warrany
Grupė Medžiagos Tipas Silikono
Funkcija Atsparus Vandeniui, plaukti, šviesos rankas
Stilius SPORTAS, Mados, stilingas, Verslas, Atsitiktinis
Užsegimas Tipas Sagtis
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Prekės Pavadinimas CARO BOMBOS
Dovana Tipas Gimtadienis, Vyras, Tėvas, Meilužis
Byloje Formos Bagažinės
automatinis mechaninis laikrodis Piliečių Judėjimo 8s20
Kilmės Žemyninė Kinija
Žiūrėti Pardavimų Atsparus vandeniui 50M
Byla Storis 16,8 mm
Juostos Plotis 18mm
relogio masculino Montre Homme Reloj Hombre
Sportas Tipas Lazanija
Elemento Tipas Mechaniniai Laikrodžiai
Ciferblato Skersmuo 43.5 mm
Dial Lange Medžiagos Tipas Sapphire Kristalas
Juostos Ilgis 21cm
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris TB 8208A
Atsparumas Vandeniui Gylis 5Bar

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jums Taip Pat Gali Patikti

Kinijos padaryti Nauja "Common Rail" Degalų Įpurškimo Remontas Rinkinys 095000-5600 purkštukas (benzinas)

Kinijos padaryti nauja common rail degalų įpurškimo remontas rinkinys 095000-5600 purkštukas (benzinas) pastaba: diafragma, kinija padarė. dalies pavadinimas: common rail degalų įpurškimo remontas rinkinys būklė: kinija padarė
€40.24 €50.94

Freeshipping PMD4806PTB3-a 6025 48V 0.07 A 3.3 M 6CM Važiuoklės Aušinimo Ventiliatorius

Mažą pelną, bet greita apyvarta, garantuotą kokybę, jei jums reikia daugiau, prašome susisiekti su mumis, mes jums reguliuoti kainas geriau jus aptarnauti pirkėją, patarimai, 1: pirmiausia įsitikinkite, kad tha t adresas yra teisingas 2: prieš
€18.86

Sintetiniai Perukai Moterims, Ilgai Šokolado Rudos Banga Perukas su Kirpčiukais Tamsiai Rudos Ombre Kasdien Cosplay Plaukų Perukai Karščiui Atsparus Pluoštas

Apie šią prekę 1. perukas medžiaga: 100% aukštos kokybės sintetinės karščiui atsparus pluoštas, šviesos ir kvėpuojantis perukas bžūp medžiagų, atrodo natūrali , super minkštas, odos draugiškas. 2. kepuraitė dydis: vidutinis dydis,kuris
€19.43 €41.33

Stebuklas Nuodai KIETAS Telefono dėklas Samsung Galaxy A01 A02 A10 A10S A22 A31 A20 4G 5G Atgal Carcasa Juoda Coque Minkštas Silikoninis Dangtelis

Apie produktus 1.spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo to, ką galite pamatyti interneto svetainėje.kad yra, nes skirtingų ekranuose rodyti kitaip, aš manau, kad daugelis iš jūsų jau tai žinojo. 2.nauji produktai turi kai kurių kvapas,kai kurie
€2.33 €4.64

dėvėti vyriški rodo, Madingi vyriški plataus kojų kelnės su laisvais asmenybės dizaino ir susiėmę sijonas kelnės

Dydis--------ilgio kelnės-------juosmens---------kelnės burną s------------------88------------------71------------------30 m------------------89------------------75------------------31 l------------------90------------------82------------------32 xl-----------------91------------------85------------------33 2xl----------------92------------------91------------------34 3xl----------------93------------------95------------------35 4xl----------------94------------------105-----------------36
€52.04 €86.74

Žaislas Trimitas Saksofonas Vaikų Muzikos Instrumentas Instrumentschildrenimitation Švietimo Žaislai Pradžioje Mini Ragų Pradedantiesiems Klarnetui

Aprašymas ši priemonė imituoja realus dalykas.ji buvo kruopščiai paruošta naudoti mažus vaikus, bet vis dar leidžia jiems pajusti ir išgirsti, ką žaisti realus dalykas! savybės - spalva: sidabrinė. - medžiaga:. - dydis:
€21.36 €42.73

Universalus 7/8" Motociklas KETURRATIS Dviratis Ragų Pradėti Išjungimo Mygtukas Kill Switch

Universalus 7/8 motociklas keturratis dviratis ragų pradėti išjungimo mygtukas kill switch savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. gali būti naudojamas kaip jungiklis on/off, ragų ir motociklo priekinis žibintas/electromobile. laikiklių
€2.53 €4.01