2022 Moterų Mados Colorblock Didelio Juosmens Pločio Kojų Kelnės Moterų Sweatpants Naują Atsitiktinis Palaidų Sweatpants Karšto Pardavimo

Reitingas
0
0 Atsiliepimai

€6.12 €10.03
Kiekis:

71656 Moterų Mados Colorblock Didelio Juosmens Pločio kojų Prakaito Moterų Plius Dydis Atsitiktinis Palaidų Prakaito

Savybės: visiškai Naujas ir Aukštos kokybės.Modelis: Kratinys .Lankstumas: Elastinga.Dydis: S/M/L/XL/2XL --- 5 Dydžių.Spalva: 3 Spalvų --- kaip nuotraukoje parodyta .

Įsitikinkite, kad jūs gaunate tinkamą dydį, prašome kreiptis į mūsų dydžių lentelė aprašyme Prieš Perkant.Jei nesate tikri dėl dydžio, rašykite Mums Tikslią jūsų Organizmui Measurments (Aukštis/Krūtinė/Liemuo/Klubai) taip, kad mes galime suteikti jums kai kurių sestions kaip pasirinkti tinkamą dydį.Dėkojame už jūsų supratimą!

Rankinis matavimas gali būti 1-3cm skirtumas.Dydis, Ilgis Juosmens Krūtinė - - - S-103 cm 67 cm 95cm - - - M, 104 cm 72cm 100cm - - - L 105 cm 77cm 105cm - - - XL 106 cm 82cm 110cm - - - 2XL 107 cm 87cm 115cm - - -

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigtas per 3 dienas.

PRISTATYMAS

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad sep.Savo užsakymą skelbimas TURI atitikti jūsų Laivybos skelbimą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

GRĮŽTI&GRĄŽINTI

1. Prašome susisiekti su mumis, jei jums nereikia gauti savo paketą viršijo 45 darbo dienas neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

2. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną

GARANTIJA

1. 12 mėnesių Gamintojo'slimited Garantija nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir netinkamai gavusi).Priedai, ateina su 3 mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl www.investavimoakademija.lt!

ATSILIEPIMAI

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai skelbimo jūsų klausimus.Neįmanoma skelbimo klausimų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: laisvas vasaros marškinėliai moteris, palazzo kelnės plačios kojos, sweatpants medvilnės vasarą moteris, kelnės lasegos vasarą moteris, hjgh juosmens pločio kojų kelnės, laisvas kelnes vasarą moteris, kratinys kelnės plačios kojos, jogos ziajać plati koja, laisvas kelnes mergaičių vasaros, ponios sweatpants vasaros.
Sezonas Vasaros
ilgis Full Length
Modelio Numeris RE710589
Audinio Tipas Broadcloth
Amžius Amžius 18-35 Metų
Apdaila NĖRA
Ziajać Stilius Platus Kojų Kelnės
Medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Kratinys
Priekiniai Stilius Butas
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Kilmės Žemyninė Kinija
Juosmens Tipas AUKŠTAS
Tinka Tipas LAISVAS
Stilius Atsitiktinis

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jums Taip Pat Gali Patikti

S-4XL Mados PU Odos Šortai Moterims Rudens Žiemos Bermudai Elastinga Juosmens Prarasti Penkis Taškus Odos Kelnių Šortai

Dydžių lentelė dydis / cm, juosmens, klubų ilgis размер талия бедра длина s 60-70 90 49 m 62-72 92 49 l 64-74 96 49 xl 66-76 100 49 2xl 68-78 104 49 3xl 70-80 108 49 4xl 74-84 110 49 pastaba: prašome leisti 2-3cm skirtumas
€20.40 €34.01

Žalia Skara, Sijonai, JK Mokyklos Vienodos Japonijos Merginos Vasaros Aukšto Juosmens Plisuotos Kelnės Moterims, Drabužiai Studentams Mergina WF0229

Žalia skara, sijonai, jk mokyklos vienodos japonijos merginos vasaros aukšto juosmens plisuotos kelnės moterims, drabužiai studentams mergina wf0229 sijonai funkcija: mini stilius yra puikus apring ir vasarą.jums bus labai grazu, kai jį dėvėti.medžiaga:
€13.11 €18.72

Palaida Moteris Ilgai Džinsai, Mažas Juosmens Ilgai Trouses su Aukščiau Bambos Juosmens Diržas Rudenį, Pavasarį Naują Stilių 2021

Laisvas moterys ilgio džinsai - geros džinsai madingi jums! savybės: medžiaga: mūsų džinsai yra pagaminti iš aukštos kokybės medvilnės ir poliesterio pluošto, siekiant apsaugoti jūsų jautrią odą.mūsų kvėpuojantis kelnes padės
€9.92 €16.53

Moteris " Klostuotas Džinsinio susiėmę sijonai 2022 m. Pavasarį, Rudenį Aukšto Juosmens prekės medvilniniai sijonai Vintage sijonas

Esta es la talla asiática, comprueba las tallas detalladas en la imagen de la tabla de tallas antes de comprarlo. m: longitud: 80cm cintura (elástica):60-76cm.l: longitud: 80cm cintura (elástica):64-80cm.xl: longitud: 80cm cintura (elástica):68-84cm.xxl:
€17.81 €18.75

2022 M. Pavasario Vasaros Moterų Kelnes Kieta Elastinga Aukštos Juosmens, Palaidi Atsitiktinis Ilgos Kelnės Harajuku Naujas Mados Moterų Drabužių M222

* svarbi pastaba * 1. dėl skirtingos, dėl skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.ačiū! 2.
€16.93 €33.87