MH-2000 pažangi elektroninė temperatūros reguliatorius termostatas išėjimo AC90-250V temperatūros reguliatorius su maitinimo linijos

Reitingas
0
0 Atsiliepimai

€32.44
Kiekis:

Savybės:

Šis produktas renka platų modernių šildymo ir vėsinimo technologija.

Mažas dydis, lengvas, asortimentą darbo įtampos(AC90V~AC250V±10%50/60Hz).

Paprasta operacija, tiksliai matuoti ir anti-trukdžių gebėjimas ir kt.

Ji tinka daugumai vartotojų įvairiose aplinkose automatinio pažangios kontrolės sistema daug rūšių šaldymo, šildymo įranga.

Procedūra buvo nustatyti elektros energija nutraukimo nuolatinės atminties funkcija.

Techniniai duomenys:

Kištuko Tipas: EU Plug, JAV Plug ( Pasirinktinai )

Darbo Įtampos Diapazonas: AC90V~250 V±10%50/60Hz

Energijos Suvartojimas: ≤3W

Elektros energijos Suvartojimas Nuolatinis-pagal: ≤0,5 W

Kontrolės Temperatūros: -4℃~100℃(ES kištukas); -40℉~212℉(JAV plug)

Matavimo Paklaida: ±0.3℉

Temperatūros Kontrolė: 0.1℉

Atskyrimo Rodiklis: 0.1℉

Strėlės pasukimo Temperatūros: 0.1℉~50℉(kolonėlė)

Temperatūros Jutiklis: NTC77℉=10K B3435±1%(1.5 mitra ilgis, nr. teigiamas arba neigiamas)

Maitinimo Laidas: 1,5 m

Relės: 10A/AC220V

Darbo Aplinkos Temperatūra: Nuo -30℉~150℉

Drėgmė: 90%RH nėra drėgmės kondensacijos)

Dydis: 155*60*28.5 mm/6.1*2.4*1.1 į

Svoris: 305g(vidut.)

Gedimas Priminti: kai temperatūros jutiklis aptinka iki ribotas aplinkos temperatūros 2120F, ji mirksi ir išjungti išėjimą; kai temperatūros jutiklis aptinka žemyn tik aplinkos temperatūra nuo -40°F, ji mirksi LLL ir išjungti išėjimą per daug.

Pastaba:

1, Prašome padaryti pastaba, jei jums reikia kištuko adapterį.

2, užkirsti kelią aukšto dažnio trukdžių, nereikia įdiegti jutiklio linijos siejama su elektros linija ir pakrauti įrangą linija, bet turėtų būti atskirti laidus.

3, šaltinio įtampa turi atitikti vardinė įtampa ir paklaida yra mažiau negu ± 10%.Griežtai skirtumas tarp jutiklių montavimas, elektros linijų ir pakrauti produkciją sąsaja.

4 temperatūros kontrolės mašiną neįmanoma sumontuoti toje vietoje, kur yra vandens lašų, arba vyresnio amžiaus žmonėms, vaikams gali būti padaryta žala.

Komplektą Sudaro:

1 x Temperatūros Reguliatorius

Paveikslėlio Rodyti:

Apie atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždučių.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū !

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.investavimoakademija.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Darbinė Temperatūra STANDARTAS
Sąlyga Naujas
pakuotė SMD
Modelio Numeris WGY124
Tipas Ratai IC
Išsklaidymo Galia STANDARTAS
Prašymas STANDARTAS
Kilmės Žemyninė Kinija
Maitinimo Įtampa STANDARTAS

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jums Taip Pat Gali Patikti

EEPROM 93C66B-I/SN 93C66B-I/SNNew Originalus Originali IC Mikroschemoje

商品编号: c615370 品牌: mikroschema(美国微芯) 封装规格: soic-8 型号: 93c66b-i/sn
€0.65 €0.72

nemokamas pristatymas HC89F3421-SOP16-T-M 10vnt

Apie mus pažadame: 1:gamyba, kurioje tik geriausi vartojimo prekių ir užtikrinti aukščiausią kokybę, įmanoma. 2:pristatyti prekes mūsų klientams visame pasaulyje, kurių greitis ir tikslumas, klientų aptarnavimo politika mes esame daugiau nei
€15.09 €16.77

10vnt/daug SN74LVC1G32DBVR Logika Vartai Logika ICs Naujas ir Originalus integrinio grandyno IC chip Sandėlyje

Modelis: sn74lvc1g32dbvr produkto tipas: logika vartai rohs: taip logiška funkcija: arba logika serija: 74lvc vartų skaičius: 1 vartus skaičių įvesties linijos: 2 input skaičių išėjimo linijų: 1 išėjimo aukšto
€1.18 €2.05

10VNT/Daug MR4020 TO-220

Mieli draugai, ką elektroninių komponentų, jums reikia susisiekite su mumis?daugelis iš mūsų išteklius yra ne ant lentynos.mes galime susisiekti su mumis nuolat atnaujinimo procesą.mes galime jums padėti bendradarbiauti su visais, elektroniniai
€13.13

LNK364GN LNK364 SMD-7

Mažą pelną, bet greita apyvarta, garantuotą kokybę, jei jums reikia daugiau, prašome susisiekti su mumis, mes pakoreguos kaina tarnauti jums geriau patarimai pirkėjams 1: pirmiausia įsitikinkite, kad tha t jūsų adresas yra teisingas 2:
€0.27

IMS006-C7.5 Plona plėvele slėgio jutiklis sveriantis robotas koja slėgis, grunto slėgio bandymas PVDF fsr 500g asortimentą, 1g rezoliucija

*** sveiki atvykę į moresuns *** didesnis kiekis, prašome susisiekti su geriausia nuolaida ir pašto ims006-c7.5 plona plėvele slėgio jutiklis sveriantis robotas koja slėgis, grunto slėgio bandymo rungtynių pvdf fsr 500g asortimentą, 1g raiškos
€12.24 €14.07

5vnt/daug K1518 2SK1518 TO-3P

Mažą pelną, bet greita apyvarta, garantuotą kokybę, jei jums reikia daugiau, prašome susisiekti su mumis, mes pakoreguos kaina tarnauti jums geriau patarimai pirkėjams 1: pirmiausia įsitikinkite, kad tha t jūsų adresas yra teisingas 2:
€4.69

Aikštėje į pxo 2m 2MHZ pusė dydis 2.000 MHZ generatorius 4 kojų

1 mes kiekvienas prekybos su sąžiningumu.visi produktai, mes dojo.suteikti aukštos kokybės ir žemos kainos. 2. visos kainos pažymėtas mūsų parduotuvėje yra didmenines kainas ir don 't būti mokesčių ar transportavimo išlaidas.kainų pavyzdžiai
€11.78