LUDA Puodelis Moliūgų Puodelis su Dangteliu - Keramikos Apdaila Ornamentu Kavos Puodeliai, Didelis Mielas Rudenį Dekoro Puodeliai Teacup - Gimtadienio Dovanų Idėjos

Reitingas
0
0 Atsiliepimai

€18.64 €23.01
Kiekis:

LUDA Puodelis Moliūgų Puodelis su Dangteliu - Keramikos Apdaila Ornamentu Kavos Puodeliai, Didelis Mielas Rudenį Dekoro Puodeliai Teacup - Gimtadienio Dovanų Idėjos

1. [Moliūgų formos keramikinis puodelis] Kūrybinės moliūgų formos gėrimų taurės, gražios formos ir baudos kūrinys.Tvirtas moliūgų keramikinis puodelis su didele rankena, kad būtų lengva laikyti.

2. [Moliūgų Taurės] puiki dovana artimiesiems ir draugams.Šis 3 D taurė yra labai įdomu iš bet kurio kampo, ypatingą dovaną.

3. [Aukštos kokybės keramikos] Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra patvarus.Tai yra gera pusryčiai taurės home office.Naudojamos kavos puodeliai, kapučino puodeliai, puodeliai pieno, sulčių, kavos puodeliai, arbatos puodeliai, puodeliai karšto gėrimo, puodeliai, sriuba, puodeliai ar sultingas gėlių vazonus, Mini peizažai.Šios įdomios kavos puodelį, taip pat puikiai tinka laikyti karšto šokolado, ledų, jogurto, desertai ir užkandžiai.

4. [Keramikos pieno moliūgų taurės] Mūsų keramikinis puodelis yra labai sklandžiai ir super.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip kavos puodeliai, geriamojo puodeliai, geriamojo puodeliai, kt.

5. [Lengva naudoti] Rankenos dizainas, lengva nešiotis.Didelės rankenos lengva laikyti ir gerti.Puiki kolekcija, ir suvenyrų, dizainas yra patvarus, ar jis yra naudojamas kas dieną, arba ant lentynos mėgautis, bus pritraukti visiems.

Produkto specifikacijos:

Rūšies pavadinimas: Keramika Puodelio Moliūgų

Stilius: Creative

Pritaikymas: namuose, restoranas, biuro, vaisių parduotuvė, ir tt.

Spalva:Oranžinė

Medžiaga:keramika

Dydis:16 x 10 cm

Pakuotės Turinys:

1 * Keraminiai moliūgų taurės (vienas puodelis)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: embordary dekoratyvinės pagalvės, oranžinė keramikos moliūgų, kelionės titano puodelis, miniatiūriniai stiklo moliūgų, ornamentas stiklo moliūgų, moliūgų vaiduoklių puodelis, jack viešpats moliūgų puodelis, baeball kavos puodelio, kak keramikos moliūgų, dekoratyvinės pagalvės szaral.
Kilmės Žemyninė Kinija
spalva Oranžinė
Medžiaga keramika
Rūšies pavadinimas Keramikos Moliūgų Taurė
Prašymas Namuose, Restoranas, Buveinė, vaisių parduotuvė, kt.
Dydis 16 x 10 cm
Stilius Kūrybingas

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jums Taip Pat Gali Patikti

Aukso Rėmeliu Stiklo Pusryčiai Taurės Geriamieji Arbatos Puodelis Su Rankena Espresso Kavos Puodelius Termiškai Atsparus Restoranas Puodeliai

Aprašymas: talpa: 450ml medžiaga: stiklas šilumos varža: -20-150℃ naudoti: drinkware ar dovana taikymo sritis ovenx sterilizerx microwavex dishwasherx šaldytuvas√ privalumas: lengva valyti. netoksiškas ir nekenkia
€7.03 €10.04

Geriausia Mama Kada nors Kavos Puodelis 11oz Juoda Balta Keramikos Puodelius Motina Birthay Dovanų Pieno Taurės Mama Mamma Dovana Arbatos Puodeliai

Modname=ckeditor geriausia mama kada nors kavos puodelis 11oz juoda balta keramikos puodelius motina birthay dovanų pieno taurės mama mamma dovana arbatos puodeliai plauti rankomis (indaplovė nerekomenduojama) ne, mikrobangų talpa: 350ml medžiaga:
€10.10 €12.32